Ftesë në 5, Bashkoju peticionit: Netflix të njohë Kosovën, 11 Shkurt 2021, Pjesa 1

0 Просмотры
Издатель
Tema: Pas vendosjes së kufijve të Kosovës në hartat e Apple, tashmë ka filluar edhe një tjetër peticion. Këtë herë kërkohet që Republika e Kosovës të njihet si shtet në Netflix. Kjo nismë ka filluar nga Sovran Hoti, një student nga Prizreni i cili pasi ka vënë re se vendodhja e Kosovës figuron si Serbi dhe kërkon ndihmë që peticioni online të shpërndahet dhe të nënshkruhet sa më shumë që Netflix ta vërejë këtë nismë dhe të marrrë vendimin për ta njohur Kosovën si shtet të pavarur.
Të ftuar: Sovran Hoti, Vjosa Berisha
#BietaSulo, autore & moderatore e #FtesëNë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare
Gazetare: Roland Spahiu

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE:
For more content from click HERE:
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#TopChannel
Категория
Семейное
Комментариев нет.